CAIRflex KR3 rács, zsaluval. (CF KR3-175*245)

PDFÍmél
 • thumb
  A kép csak illusztráció!
 • thumb
Ár:
 
Lista ár (bruttó): 24 204 Ft
 
Átadási ár (bruttó): 24 204 Ft

Gyártó: ATC (Sig-Air)
Műszaki adatok:
CAIRflex KR3 rács, zsaluval. (CF KR3-175*245) (PDF)
Termékismertető

Rács kandallófűtéshez, lakásszellőztető rendszerekhez.

 

CF-KR3 rács zsaluval

RAL 9010  színű rács

Méret:175*245mm

A zsalu, tekerőgombbal állítható.

 

 Letölthető dokumentumok: 

Adatlap  

 

 

 

Szállítási feltételek

Web-áruházunk, mint a www.icestar.hu oldal online klímaberendezéseket forgalmazó üzlete, a GLS Hungary Magyarország,

(továbbiakban: GLS) csomagszállító futárszolgálaton keresztül juttatja el Önhöz megrendeléseit.

Személyesen is átveheti a vásárolni kívánt termékeit telephelyünkön munkanapokon: 08.00-16:00 között!

(H-4030 Debrecen, Galamb u. 6. Telefon: +36-52/470-647) Térkép

A GLS által történő szállítás 48 órán belül történik. Mikor a csomagot elkészítettük és feladtuk rendelését a futárszolgálatnak, e-mail értesítést küldünk a csomag várható érkezéséről.

A szállítási díj 100.000.- Ft felett ingyenes. //Légtechnikai „spirálkorcolt” csövet a 3fm hosszúsága miatt, futárral nem tudunk kiszállítattni!!

 • Szállítási díj banki előreutalás-, és utánvétes rendelés esetén:

$11.        Szállítási költség 100.000.-  Ft alatt egységesen bruttó: 2200 Ft

$12.        Szállítási költség 100.000.-  Ft felett díjmentes.

 • Személyes átvétel telephelyünkön:

H-4030 Debrecen, Galamb u. 6. szám alatti üzletünkben lehetséges munkanapokon: 08.00-16:00 között! Térkép

Személyes átvétel esetén készpénzzel tud fizetni, így szállítási költség sem terheli Önt!

Külföldi rendelése egyeztetést igényel! Kérjen ajánlatot a(z):  rendeles@ice-star.hu címen, vagy a +36-52/470-647-es telefonszámon!

Szállítási határidő:

Utánvétes megrendelés visszaigazolásától számított minimum 48 óra.

Előreutalás esetén meg kell várjuk a banki utalás összegének beérkezését! Az összeg beérkezése-, és a rendelés visszaigazolása után minimum 48 óra.

Amennyiben módosul a rendelt tétel beszerezési ideje, külön jelezzük azt Ön felé!

Megrendelés állapotáról folyamatosan tájékoztatjuk. Emiatt kérjük az Ön által leggyakrabban használt email cím és napközbeni telefonos elérhetőség pontos megadását.

A fenti árak kizárólag belföldi kiszállítás esetén érvényesek!

Webáruházunkban a "FÜGGŐBEN LÉVŐ"ként visszaigazolt termékek árai csak irányárak, azok változtatási jogát a deviza árfolyamok kiszámíthatatlan alakulása miatt fenntartjuk! Kérjük ezen termékek vásárlásakor vegye fel a kapcsolatot Ügyintézőnkkel, a  rendeles@ice-star.hu vagy a +3652/470-647 elérhetőségek egyikén!
A "MEGERŐSÍTETT, vagy KISZÁLLÍTOTT" termékek árait a fentiek nem érintik!
Szíves megértésüket köszönjük!

Fizetési módok:

$11.        Készpénzes utánvétel:           Az áru átvétele és csomagolás ellenörzése után, futárnál történik a ternék végösszegének kiegyenlítése.

$12.        Az áru személyes átvételekor:  Bemutatótermünkben készpénzben számla kiegyenlítése után elviheti a kiválasztott termékeket.

$13.        Banki előre utalással:              Bankszámlaszámunk: Ice Star Kft. Erste bank:11600006-00000000-68081357 

                                                   Utalás esetén a közlemény rovatba kérjük feltüntetni a rendelési számot!

Kérésére az előreutaláshoz proforma számlát tudunk biztosítani , melyet a megadott email címére kérhet, és >ITT< igényelhet!

Amennyiben előreutalás esetén a rendeléstől számított 4 napon belül nem érkezik meg számlánkra a vételár, úgy rendelése-, foglalása törlése kerül!

A vásárlásról kiállított számlát a csomag tartalmazza.

Külföldre történő szállítást a GLS díjszabása szerint tudjuk vállalni. A csomag paraméterei határozzák meg annak szállítási költségét, ezért előzetes egyeztetés szükséges, a  rendeles@ice-star.hu e-mail címen.

Külföldre csak banki előreutalás beérkező összege után áll módunkban rendelését elfogadni és a csomagot kiküldeni a megadott címre.

Debrecen, 2017. Július 26.

Garanciális feltételek
ATC (Sig-Air) Garanciális feltételek
Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételek / Általános Szerződési és Felhasználási feltételek – Ice Star Kft.

Vásárlói nyilatkozat klímakészülék vásárlásához. (a14/2015. (II.10.) Korm. rendelet 22. §-a szerint)

Általános rendelkezések:

 A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban: Ptk.) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. (a továbbiakban: Eker. tv.) törvény, valamint a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. Rendelet (a továbbiakban: Kormányrendelet) vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

 A jelen ÁSZF hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely az ice-star.hu weboldalon található elektronikus áruházon keresztül történik.

Továbbá jelen ÁSZF hatálya kiterjed minden olyan kereskedelmi ügyletre Magyarország területén, amely jelen szerződésben meghatározott Felek között jön létre.

 Az Ice-Star Kft. jogosult egyoldalúan módosítani jelen általános szerződési feltételeket. A módosításokat a Szolgáltató azok hatályba lépése előtt a weboldalon közzéteszi. Felhasználók a weboldal használatával elfogadják, hogy rájuk nézve a weboldal használatával kapcsolatos valamennyi szabályozás automatikusan érvényes.

 A Felhasználó, amennyiben belép az ice-star.hu weboldalra, vagy annak tartalmát bármilyen módon olvassa – akkor is, ha nem regisztrált felhasználója a webáruházunknak –, a Szabályzatban foglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el. Amennyiben a Felhasználó nem fogadja el a feltételeket, nem jogosult a webshop tartalmának megtekintésére.

Az ice-star.hu szerzői jogvédelem alatt áll. Az Ice-Star Kft. a szerzői jog jogosultja vagy a feljogosított felhasználója a weboldalon, valamint a weboldalon keresztül elérhető szolgáltatások nyújtása során megjelenített valamennyi tartalomnak: bármely szerzői műnek, illetve más szellemi alkotásnak (ideértve többek közt valamennyi grafikát, és egyéb anyagokat, az ice-star.hu felületének elrendezését, szerkesztését, a használt szoftveres és egyéb megoldásokat, ötleteket, megvalósításokat).

 A weboldal tartalmának, valamint egyes részeinek fizikai vagy más adathordozóra mentése vagy kinyomtatása magáncélú felhasználás céljából csak az Ice-Star Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett. A magáncélú felhasználáson túli felhasználás – például adatbázisban történő tárolás, továbbadás, közzé- vagy letölthetővé tétele, kereskedelmi forgalomba hozatala – kizárólag az Ice-Star Kft. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

 A jelen ÁSZF-ben kifejezetten meghatározott jogokon túlmenően a regisztráció, a weboldal használata, illetve az ÁSZF egyetlen rendelkezése sem biztosít jogot a Felhasználónak a weboldal felületén szereplő bármely kereskedelmi névnek vagy védjegynek bármely használatára, hasznosítására. A weboldal rendeltetésszerű használatával járó megjelenítésen, az ehhez szükséges ideiglenes többszörözésen és a magáncélú másolatkészítésen túl e szellemi alkotások az Ice-Star Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül semmilyen egyéb formában nem használhatók fel és nem hasznosíthatóak.

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni klíma-, légtechnikai webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

Az ice-star.hu működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a „Kapcsolat” menüpontban megadott elérhetőségeinken keresztül rendelkezésére állunk!

Webáruházunk klímaberendezések, légtechnikai gépek és alkatrészek-, valamint szerszámok forgalmazással foglalkozik. A berendezések sokszínűsége miatt, megkönnyítve Önöknek a keresést, gyártó, típus, hűtő teljesítményenkénti kategóriákba soroltuk őket, így  találják meg a főoldalon.

Keresés "Gyártó" szerint:  Legördülő menüben a kiválaszott gyártó nevére kattintva a szűkítés eredménye látható lesz.

Keresés "Típus" szerint:

Ablakklíma, Fan-coil, Hővisszanyerős szellőztető, Kazettás beltéri egység, Légcsatornázható, Mobil klíma, Multi beltéri egység, Multi kültéri egység, Oldalfali monosplit, Parapet mennyezeti, Párátlanító opció köül tud válsztani az egér bal gombjával.

Keresési szűkítés „Hűtő-teljesítmény” szerint:

Kiválasztható alternatívák: 2-3 kW, 3-5 kW, 5-7 kW, 7-9 kW, 9-18 kW teljesítmény közé eső találatok megjelenítése. 

Árak 

Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket az Ice-Star Kft. Web-áruházában a termékek mellett találnak. A feltüntetett árak: „Lista ár (Bruttó)”: „Adó összege”:

Ezek az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget. A szállítási költség a pénztár folyamat során a megrendelés véglegesítése előtt, valamint a Vásárlási feltételek között is megtalálható. Amennyiben a web áruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

A termék kiválasztása

A kiválasztott termékre kattintva megtekintheti annak bővebb ismertetőjét.

Vásárlási szándéka esetén a megvásárolni kívánt terméket a „Kosárba tesz” gomb megnyomásával egy virtuális kosárba helyezi.

A „Kosár” gombra kattintva megtalálja a vásárlás során kosárba helyezett termékeket,

valamint a számla végösszegét, a várható szállítási költséget.

 1. leellenőrizhetik rendelésük helyességét, különös tekintettel az árakra és a mennyiségekre, melyeket igény szerint módosíthatnak, javíthatnak is. A kosár automatikusan kiszámítja a rendelés végösszegét.

A rendelés elküldése

Ha megfelelőnek tartja a kosárban elhelyezett termékek mennyiségét, leellenőrizte a végösszeget, és úgy döntött, hogy meg szeretné vásárolni őket, akkor egyszerűen kattintson a "Pénztár" gombra. Áruházunkban lehetősége van regisztráció nélkül is a vásárolni,, ezért három lehetőség közöl választhat:

már regisztrált vásárlóként szeretne belépni

új vásárlóként akar regisztrálni

esetleg regisztráció nélkül akar vásárolni

Ha korábban már vásárolt áruházunkban, úgy adja meg a korábbi regisztráció során megadott e-mail címét és jelszavát. Ha új vásárlóként szeretne regisztrálni, akkor adja meg a vásárláshoz szükséges adatait, amelyeket a rendszer eltárol, és a legközelebbi vásárlás alkalmával már csak be kell jelentkeznie. Jelszava titkos, csak Ön ismeri. Ha elfelejtette, lehetősége van újat igényelni helyette. Regisztráció nélküli vásárlás esetén adja meg számlázási és szállítási címét.
A következő lépésben válassza ki az Önnek megfelelő szállítási módot:

Futárszolgálat (TOF futárszolgálattal)

személyes átvétel Debrecenben (bemutató termünkben)

Ezt követően egy Önnek megfelelő fizetési módot kell választania:

banki átutalás - (megrendelése leadásakor e-mailben értesítjük, hogy rendelése "függő állapot"-ba került, amint megérkezik bankszámlánkra az átutalt összeg, rendelését aktiváljuk, és e-mailben minden szükséges további információt közlünk Önnel) Kérés esetén „proforma számlát tudunk küldeni Önnek email üzenetben.

utánvét - (készpénzes fizetés házhozszállítás esetén, a küldemény átvételekor a Trans-O-Flex futárszolgálat munkatársának)

készpénz - (személyes átvételnél, telephelyünkön)

Ha egyetért a megrendelés tartalmával, a „vásárlási feltételek elfogadása után” a megrendelés elküldéséhez kattintson a „Megrendelés megerősítése” gombra.

A rendelések feldolgozása
A rendelések feldolgozása minél rövidebb idő alatt, de legkésőbb 48 órán belül megtörténik.

Adatbeviteli hibák javításának lehetősége
Az adatbeviteli hibák javítására a „Megrendelés” gomb megnyomása előtt van lehetősége. Utána csak írásban Ügyfélszolgálaton keresztül, vagy a Kapcsolat menüpont alatt módosítható a rendelés.

Ügyfélszolgálatunk:

Kapcsolattartó: Ice-Star Kft.

E-mail: rendeles@ice-star.hu

Megrendelés módosítása, törlése

A 2001. évi CVIII. törvény értelmében a megrendelés leadásakor a vásárló felé azonnal értesítést küld az eladó web áruház szoftvere a rendelés felvételének tényéről. Ez az értesítés nem minősül az eladó és a vásárló között létrejött szerződésnek! Csupán jelzi a vásárlónak, hogy rendelési igényét rendszerünk regisztrálta és továbbította az eladó illetékes munkatársa felé.

Amennyiben a vásárlóhoz ez 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló ajánlattételi kötöttségei megszűnnek.

Az eladó a rendelés teljesítésének megkezdéséig megadja a lehetőséget a vásárlónak rendelése visszavonására elektronikus úton. A rendelés teljesítésének megkezdésekor a vásárló e-mailben és/vagy telefonon értesítést kap a teljesítés várható időtartamáról, és a teljesítés megkezdésének tényéről, ezután már csak személyesen vagy az  "Elérhetőségek" , "Kapcsolat" menüpont alatt található elérhetőségek valamelyikén keresztül van lehetőség rendelésének visszavonására.

A megrendelés utólagos módosítására csak írásos formában e-mailben,az rendeles@ice-star.hu címen kerülhet sor.

Visszaigazolás
Minden rendelésről e-mailes visszajelzést küldünk.

A 2001. évi CVIII. törvény értelmében a megrendelés leadásakor a vásárló felé azonnal értesítést küld az eladó webáruház szoftvere a rendelés felvételének tényéről. Ez az értesítés nem minősül az eladó és a vásárló között létrejött szerződésnek! Csupán jelzi a vásárlónak, hogy rendelési igényét rendszerünk regisztrálta és továbbította az eladó illetékes munkatársa felé.

A következő e-mail megerősíti a megrendelést, az Ön nyilatkozatát elfogadjuk, így létrejön kettőnk között a szerződés.

Amennyiben, ha nem kapott 24 órán belül visszaigazolást, kérjük ellenőrizze:

Helyesen adta meg az e-mail címét?

Nem került a levél a spam mappába?

Van elegendő tárhely a fiókjában?

Ha mindent ellenőrzött és nem talált hibát, de nem érkezik meg a visszaigazolás, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon:+36-52/470-647, vagy e-mailben: rendeles@ice-star.hu

Amennyiben 48 órán belül nem kap visszaigazolást megrendeléséről, Ön nem köteles a terméket megvásárolni.

Fizetési feltételek:
Áruházunkban lehetőség van banki átutalásra, személyes és utánvéttel történő fizetésre.

Banki átutalást teljesíthet netbankon keresztül, vagy személyesen valamelyik bankfiókban.

Utánvétel esetén a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének.

Debreceni bemutatótermünkben személyes átvétel esetén készpénzzel tud fizetni,  így a szállítási költséget meg tudja takarítani!

Mindig a visszaigazoláson szereplő  Összesen bruttó sorában szereplő összeget kell Önnek kiegyenlítenie, és kérjük átutalásnál hivatkozzon a rendelés számára.

 1. vásárlásról kiállított áfás számlát a  csomag tartalmazza.

Szállítás

A küldemények kézbesítése, szállítása, TOF futárszolgálattal (Trans-O-Flex), előreláthatólag 1- 2 munkanapon belül történik. Amikor a csomagot elkészítettük, és a futárnak átadtuk, e-mailt küldünk a csomag várható érkezésének napjáról.

Szállítási módok:

Személyes átvétel: H-4030 Debrecen, Galamb utca 6. szám alatt, lehetséges. TÉRKÉP!

Telefonon vagy e-mailben egyeztetjük Önnel az átvétel idejét, így készpénzzel tud fizetni, és szállítási költség nincs.  Átvételi időpont: hétköznap: 08-00 tól-16:00 ig!

TOF futárszolgálat házhoz szállítás.

E-mailben értesítjük a csomag feladásáról, mely levél tartalmazza a csomag regisztrációs számát is, így Ön nyomon követheti hol tart a kézbesítés menete. Az Ön által megadott telefonon a kézbesítő futár keresheti.

Kiszállítási idő:

Banki előre utalás esetén, a fizetendő összeg számlánkon történő jóváírásától számított 1-2 munkanap.  Utánvétel esetén, ha rendelése 11.30 óra előtt érkezett, még aznap feladásra kerülhet az Ön csomagja, futárszolgálat felé. 11.30 óra után érkező rendeléseket másnap tudjuk a csomagszállító szolgálat fele átadni.

Személyes átvétel esetén telefonon vagy e-mailben egyeztetett időpontban.

Szállítási díjak:

A TOF által történő szállítás 48 órán belül történik. Mikor a csomagot elkészítettük és feladtuk rendelését a futárszolgálatnak, e-mail értesítést küldünk a csomag várható érkezéséről.

A szállítási díj 100.000.- Ft felett ingyenes. //Légtechnikai spirálkorcolt cső rendelése esetén egyeztetés szükséges!

Szállítási díj banki előreutalás-, és utánvétes rendelés esetén:

100.000.-  Ft alatt egységesen bruttó: 2200 Ft

100.000.-  Ft felett díjmentes.

A fenti árak kizárólag Magyarország területén belüli szállítás esetén érvényesek.

Bankszámlaszámunk: Ice-Star Kft.

Erste bank:11600006-00000000-68081357

Amennyiben előre utalás esetén a rendeléstől számított 5 napon belül nem érkezik meg az átutalt összeg, úgy a rendelést töröljük.

Külföldi címre szállítás:

Az online megrendelt árut előzetes egyeztetés után, akár külföldre is eljuttatjuk. A csomag paramétereinek függvényében a TOF csomagszállító partnerünk díjszabása alapján kerül megállapításra a külföldi szállítmány postaköltsége. Ezért szükséges minden egyes csomag esetén az egyeztetés, mert a postaköltségek eltérhetnek egymástól. Külföldre csak banki előre utalás után vállaljuk a postázást. 

Kérjük lépjen velünk kapcsolatba az rendeles@ice-star.hu e-mail címen, és kérje postaköltségének kalkulációját.

Külfödről történő utalás esetén:

IBAN deviza számlaszámunk: HU11 1160 0006 0000 0000 6808 1412

Az Erste Bank BIC / SWIFT kódja: GIBAHUHB
amennyiben 11 karakterű kódra van szükség: GIBAHUHBXXX

a közleménybe kérjük feltüntetni a rendelési számot.

A szállítástól való elállás

Ha az icestar.hu a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú. A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a vásárlástól elállni. Ezt jelezheti felénk a rendeles@ice-star.hu e-mail címen. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselési kötelezettség nem terheli.

A termék visszaküldése
A terméket csak eredeti állapotában , hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában tudjuk visszavenni. Kérjük a dobozt csomagolja be, elkerülve annak sérülését, és illetéktelen általi kinyitását.

Elállási jog/ Visszaszolgáltatási garancia

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, a Kormány 45/2014. (II. 26.) rendelete a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, szabályozása értelmében a fogyasztó a vásárlást követően a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Az elállási jog gyakorlására előírt határidő attól a naptól kezdődik, amelytől Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi. Ha Ön elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni az alábbi e-mail címre: rendeles@ice-star.hu  Ön határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát.

Az elállás joghatásai

A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. Amennyiben Ön eláll a szerződéstől,45/2014. (II. 26.)  kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott pl. utánvétel.) A visszatérítés során az eredeti  ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli.

A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell  visszaküldeni címünkre. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni .

Címünk:

Ice-Star Kft.
H-4030 Debrecen, Galamb utca 6. TÉRKÉP!
Telefon: +36-52/470-647

E-mail:  rendeles@ice-star.hu
Kapcsolattartó neve: Ice-Star Kft.

Az ice-star.hu kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. Az ice-star.hu követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.
Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!

Figyelem!

Ön köteles számunkra  a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. Az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő károkat a Vevő köteles megtéríteni. Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be. Ennek értelmében a termék nem lehet használt, kopott. Az ilyen állapotú termékeket nem tudjuk visszavenni! Utánvéttel küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!

Nem minősül az elállási jog gyakorlásának az, ha csak ráutaló magatartást tanúsít a vásárló, vagyis ha az utánvétes csomagot nem veszi át a kézbesítőtől, az nem minősül az elállási jog gyakorlásának. Az  elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni az alábbi e-mail címre: rendeles@ice-star.hu Amennyiben a vevőnek bármilyen tartozása marad felénk nézve (ki nem fizetett postaköltség, át nem vett csomag, stb), fenntartjuk a jogot, hogy a vásárlót a tartozása rendezéséig a honlapon felfüggesszük, a webáruház elérését a számára blokkoljuk.

Visszaérkező, kiegyenlítetlen megrendelések

Utánvéttel megrendelt, és kiszállított, de a vásárló által át nem vett, és előzetesen vissza nem mondott csomagok szállítási költségét, valamint a visszaszállításból eredő többletköltséget kiszámlázzuk a vásárló részére, melyet haladéktalanul, de legkésőbb 8 napon belül köteles cégünk bankszámlájára átutalni! A szállítási költséget a megrendelést visszaigazoló levelünk is tartalmazza. A visszaszállítás költsége az eredetileg felszámolt postaköltséghez adódik, mely minden esetben bruttó 2200 Ft. Amennyiben a kiszállítás költségét ingyenesen biztosítottuk volna, mert elérte a 15.000 Ft-os vásárlási limitet, az elmaradtadás-vételre tekintettel a csomag súlya alapján esedékes kiszállítás költségét is kiszámlázzuk.

Előre átutalt, és kiszállított, azonban a vásárló által át nem vett csomagok ismételt kiszállítását kizárólag a postaköltség ismételt átutalása után tudjuk megtenni!

A kiegyenlítetlen, és írásban nem vitatott, lejárt határidejű számlák ellenértékét közjegyző és ügyvéd jelenlétében gyorsított fizetési eljárással kezdeményezzük, mely további legalább 10.000 Ft-os költséget jelent a Vásárló részére! Amennyiben az ügyvédi felszólításra sem egyenlíti ki a már további költségekkel növelt összeget, úgy a végrehajtói díj további jelentős terhet von maga után.

Az Ice-Star Kft. fenntartja a jogot felhasználói regisztrációk inaktiválására,  ha az utánvéttel megrendelt, és leszállított termékeket/ árukat a vásárló nem veszi át a kézbesítőtől.

Kellékszavatosság, termékszavatosság

Kellékszavatosság

Ön az Ice-Star Kft. hibás teljesítése esetén a  vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a  Polgári Törvénykönyv ide vonatkozó szabályai szerint.

Milyen jogok illetik meg Önt kellékszavatossági igénye alapján?

Ön – választása szerint– az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet:

Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az  ezek közül az  Ön által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a  vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást, vagy kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a  hibát a vállalkozás költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja,

vagy – végső esetben – a  szerződéstől is elállhat. Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az  áttérés költségét azonban Ön viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön kellékszavatossági igényét?

Ön köteles a  hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a  hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívom a  figyelmét, hogy a  szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti.

Kivel szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét?

Ön a vállalkozással szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.

Milyen egyéb feltétele van kellékszavatossági jogai érvényesítésének?

A teljesítéstől számított hat hónapon belül a  kellékszavatossági igénye érvényesítésének a  hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazolja, hogy a  terméket, illetve a  szolgáltatást az ice-star.hu Kft. vállalkozás nyújtotta. A  teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

Termékszavatosság

Milyen esetben élhet Ön a termékszavatossági jogával?

Ingó dolog (termék) hibája esetén Ön – választása szerint – a kellékszavatossági jogát vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.

Milyen jogok illetik meg Önt termékszavatossági igénye alapján?

Termékszavatossági igényként Ön kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.

Milyen esetben minősül a termék hibásnak?

A termék akkor hibás, ha az  nem felel meg a  forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön termékszavatossági igényét?

Termékszavatossági igényét Ön a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.

Kivel szemben és milyen egyéb feltétellel érvényesítheti termékszavatossági igényét?

Termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Önnek kell bizonyítania. Felhívom figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet. Termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a  kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a  gyártóval szemben érvényesítheti.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a  19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet ben foglaltak az irányadóak.

Kifogás kezelésének módja:

  Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a  19/2014. (IV. 29.) NGM rendeletben foglaltak az irányadóak. Bármilyen probléma esetén felveheti a kapcsolatot velünk telefonon a +36-52/470-647-es számon, vagy e-mailben a rendeles@ice-star.hu címen. Az előzetes tájékoztatás után, a kifogásolt terméket küldje vissza nekünk postacímünkre:

Ice-Star Kft.H-4030 Debrecen,Galamb utca 6. TÉRKÉP!

Kézhezvételtől számított maximum 5 napon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, és egyeztetünk a kifogás kezelésének módjáról.

Törekszünk arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezzük.

Az áru cseréjét, illetve értékének visszafizetését előzetes egyeztetéssel postai, banki illetve személyes úton intézzük.

Fontos, hogy a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, vagy ne vegye át a csomagot!

Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Kedves vásárlóink! A kereskedőnek jogában áll a vásárolt termékkel kapcsolatos jelzett hibát, -amennyiben nem ért vele egyet-, felülvizsgáltatni akkreditált minőségvizsgáló szervezettel és abban az esetben, ha a hiba a nem rendeltetésszerű használatra vezethető vissza, a javítási költség a vevőt terheli! Az elutasított termékekhez mellékeljük az elutasítás tényét és okát közlő jegyzőkönyvet. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy A tisztelt vásárlónak is jogában áll a Fogyasztóvédelmi Felügyelethez (volt KERMI) fordulni, és onnan is szakvéleményt kérni, amely illetékköteles. Amennyiben a Felügyelet a Fogyasztó javára dönt, abban az esetben az illetéket visszatérítjük a Fogyasztónak, és a Felügyelet döntésének megfelelően járunk el.
A vizsgálat  időtartama a szavatossági ügyintézés idejébe nem számít bele.

Tájékoztatjuk, hogy Ön velünk szemben fogyasztói panasszal élhet. Amennyiben az Ön fogyasztói panaszát elutasítjuk, úgy Ön jogosult az Ön lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes Békéltető Testülethez is fordulni: a békéltető testület eljárása megindításának feltétele, hogy a fogyasztó az érintett vállalkozással közvetlenül megkísérelje a vitás ügy rendezését. Az eljárásra - a fogyasztó erre irányuló kérelme alapján - az illetékes testület helyett a fogyasztó kérelmében megjelölt békéltető testület illetékes.

A békéltető testület hatáskörébe tartozik a fogyasztói jogvita bírósági eljáráson kívüli rendezése. A békéltető testület feladata, hogy megkísérelje a fogyasztói jogvita rendezése céljából egyezség létrehozását a felek között, ennek eredménytelensége esetén az ügyben döntést hoz a fogyasztói jogok egyszerű, gyors, hatékony és költségkímélő érvényesítésének biztosítása érdekében. A békéltető testület a fogyasztó vagy a vállalkozás kérésére tanácsot ad a fogyasztót megillető jogokkal és a fogyasztót terhelő kötelezettségekkel kapcsolatban.

A békéltető testület eljárása a fogyasztó kérelmére indul. A kérelmet a békéltető testület elnökéhez kell írásban benyújtani: az írásbeliség követelményének levél, távirat, távgépíró vagy telefax útján, továbbá bármely egyéb olyan eszközzel is eleget lehet tenni, amely a címzett számára lehetővé teszi a neki címzett adatoknak az adat céljának megfelelő ideig történő tartós tárolását, és a tárolt adatok változatlan formában és tartalommal történő megjelenítését.

A kérelemnek tartalmaznia kell

a) a fogyasztó nevét, lakóhelyét vagy tartózkodási helyét,
b) a fogyasztói jogvitával érintett vállalkozás nevét, székhelyét vagy érintett telephelyét,
c) ha a fogyasztó az illetékességet az illetékes békéltető testület helyett kérelmezett testület megjelölését,
d) a fogyasztó álláspontjának rövid leírását, az azt alátámasztó tényeket és azok bizonyítékait,
e) a fogyasztó nyilatkozatát arról, hogy a fogyasztó az érintett vállalkozással közvetlenül megkísérelte a vitás ügy rendezését
f) a fogyasztó nyilatkozatát arra nézve, hogy az ügyben más békéltető testület eljárását nem kezdeményezte, közvetítői eljárás nem indult, keresetlevél beadására, illetve fizetési meghagyás kibocsátása iránti kérelem előterjesztésére nem került sor,
g) a testület döntésére irányuló indítványt,
h) a fogyasztó aláírását.

A kérelemhez csatolni kell azt az okiratot, illetve annak másolatát (kivonatát), amelynek tartalmára a fogyasztó bizonyítékként hivatkozik, így különösen a vállalkozás írásbeli nyilatkozatát a panasz elutasításáról, ennek hiányában a fogyasztó rendelkezésére álló egyéb írásos bizonyítékot az előírt egyeztetés megkísérléséről.

Ha a fogyasztó meghatalmazott útján jár el, a kérelemhez csatolni kell a meghatalmazást.

A Békéltető Testületekről bővebb információ itt érhető el: http://www.bekeltetes.hu

A területileg illetékes Békéltető Testületekről bővebb információ itt érhető el:  http://www.bekeltetes.hu/index.php?id=testuletek

Az egyes területileg illetékes Békéltető Testületek elérhetőségei:

Baranya Megyei Békéltető Testület
Cím: 7625 Pécs, Majorossy I. u. 36.
Telefonszám: 06-72-507-154
Fax: 06-72-507-152
E-mail: abeck@pbkik.hu; mbonyar@pbkik.hu

Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület
Cím: 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.
Telefonszám:06-76-501-500; 06-76-501-525, 06-76-501-523
Fax: 06-76-501-538
E-mail: bekeltetes@bacsbekeltetes.hu; mariann.matyus@bkmkik.hu
Honlap: www.bacsbekeltetes.hu

Békés Megyei Békéltető Testület
Cím: 5600 Békéscsaba, Penza ltp. 5.
Telefonszám: 06-66-324-976
Fax: 06-66-324-976
E-mail: eva.toth@bmkik.hu

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Békéltető Testület
Cím: 3525 Miskolc, Szentpáli u. 1.
Telefonszám:06-46-501-091;06-46-501-870
Fax: 06-46-501-099
E-mail: kalna.zsuzsa@bokik.hu

Budapesti Békéltető Testület
Cím: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310.
Telefonszám: 06-1-488-2131
Fax: 06-1-488-2186
E-mail: bekelteto.testulet@bkik.hu

Csongrád Megyei Békéltető Testület
Cím: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Telefonszám: 06-62-554-250/118
Fax: 06-62-426-149
E-mail: bekelteto.testulet@csmkik.hu

Fejér Megyei Békéltető Testület
Cím: 8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.
Telefonszám:06-22-510-310
Fax: 06-22-510-312
E-mail: fmkik@fmkik.hu

Győr-Moson-Sopron Megyei Békéltető Testület
Cím: 9021 Győr, Szent István út 10/a.
Telefonszám: 06-96-520-217
Fax: 06-96-520-218
E-mail: bekeltetotestulet@gymskik.hu

Hajdú-Bihar Megyei Békéltető Testület
Cím: 4025 Debrecen, Vörösmarty u. 13-15.
Telefonszám: 06-52-500-710
Fax: 06-52-500-720
E-mail: korosi.vanda@hbkik.hu

Heves Megyei Békéltető Testület
Cím: 3300 Eger, Faiskola út 15.
Telefonszám: 06-36-429-612
Fax: 06-36-323-615
E-mail: hkik@hkik.hu

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Békéltető Testület
Cím: 5000 Szolnok, Verseghy park 8. III. emelet 305-306.
Telefonszám: 06-56-510-621, 06-20-373-2570
Fax: 06-56-510-628
E-mail: bekeltetotestulet@jnszmkik.hu

Komárom-Esztergom Megyei Békéltető Testület
Cím: 2800 Tatabánya, Fő tér 36.
Telefonszám: 06-34-513-027
Fax: 06-34-316-259
E-mail: szilvi@kemkik.hu

Nógrád Megyei Békéltető Testület
Cím: 3100 Salgótarján, Alkotmány út 9/A.
Telefonszám: 06-32-520-860
Fax: 06-32-520-862
E-mail: nkik@nkik.hu

Pest Megyei Békéltető Testület
Cím: 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 6-8. III. emelet 331.
Telefonszám: 06-1-269-0703
Fax: 06-1-474-7921
E-mail: pmbekelteto@pmkik.hu

Somogy Megyei Békéltető Testület
Cím: 7400 Kaposvár, Anna u.6.
Telefonszám: 06-82-501-026
Fax: 06-82-501-046
E-mail: skik@skik.hu

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Békéltető Testület
Cím: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.
Telefonszám: 06-42-311-544
Fax: 06-42-311-750
E-mail: bekelteto@szabkam.hu

Tolna Megyei Békéltető Testület
Cím: 7100 Szekszárd, Arany J. u. 23-25. III. emelet
Telefonszám: 06-74-411-661
Fax: 06-74-411-456
E-mail: kamara@tmkik.hu

Vas Megyei Békéltető Testület
Cím: 9700 Szombathely, Honvéd tér 2.
Telefonszám: 06-94-312-356
Fax: 06-94-316-936
E-mail: vmkik@vmkik.hu

Veszprém Megyei Békéltető Testület
Cím: 8200 Veszprém, Radnóti tér 1. földszint 116.
Telefonszám: 06-88-429-008
Fax: 06-88-412-150
E-mail: bekelteto@veszpremikamara.hu

Zala Megyei Békéltető Testület
Cím: 8900 Zalaegerszeg, Petőfi u. 24.
Telefonszám: 06-92-550-513
Fax: 06-92-550-525
E-mail: zmbekelteto@zmkik.hu

Kamarai tagság:Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Elérhetőség:H-4024 Debrecen, Petőfi tér 10. Postafiók: H-4002 Debrecen, PF.:199. Tel: +36-52/500-710

Tulajdonjogi kikötés

A leszállított áru a vételár teljes kifizetéséig az Ice-Star Kft. tulajdonában marad.

Üzemeltető/Elérhetőségek

A www.ice-star.hu webáruház üzemeltetője az Ice-Star Kft.

 • Székhely: H-4030 Debrecen, Szabó Kálmán u .47.
 • Telephely:H-4030 Debrecen, Galamb u. 6. TÉRKÉP!
 • Telefon: +36-52/470-647
 • Adószám: 11552886-2-09
 • Cégjegyzékszám: 09-09-004999
 • E-mail:rendeles@ice-star.hu

Cégbíróság  megnevezése: Hajdú-Bihar Megyei Bíróság, mint cégbíróság

Adatvédelem

Az Ice-Star Kft. komolyan veszi, és tiszteletben tartja az adatvédelmet. 

Ön megtisztel minket bizalmával, hogy személyes adatait megadta. Mindig egyenesen és a bizalmát megérdemlően fogjuk azokat használni. Egyértelmű információt nyújtunk Önnek arról, hogy hogyan használjuk személyes adatait. Mindig átlátható tájékoztatást adunk azzal kapcsolatban, hogy milyen információt gyűjtünk, mit csinálunk vele, kivel osztjuk meg és hogy kivel léphet kapcsolatba, ha aggályai vannak. Minden elvárható lépést megteszünk annak érdekében, hogy adatait a visszaélésektől megvédjük és biztonságban tartsuk. Minden vonatkozó adatvédelmi törvénynek és előírásnak megfelelünk és együttműködünk az adatvédelmi hatóságokkal.

Adatkezelési elveink összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, különös tekintettel a következőkre:

2011. évi CXII. törvény – az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről  2008. évi XLVII. törvény – a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról 2008. évi XLVIII. törvény a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól

Az adatkezelés során  felhasznált adatok megadása (az oldalon történő regisztráció, megrendelés, hírlevél feliratkozás) önkéntes beleegyezés elvén nyugszik. Az Ön által megadott adatokat (név, lakcím, e-mail cím, telefonszám,felhasználónév, jelszó,regisztráció dátuma és időpontja, a rendelés dátuma és időpontja, a rendelés adatai mint például a számlázási cím,) az Ice-Star Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat ( Trans-O-FLex). A megrendelés elküldésével a személyes adatok kiszállító cég irányába történő továbbításához a vásárló kifejezetten hozzájárul. Az adatok törlésének határideje: az utolsó bejelentkezéstől számított tíz év. Adatkezelő a személyes adatot kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a megkereső hatóságok részére.

Cookie-k (sütik) kezelése:

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból. ( IP cím, látogatás időtartama,operációs rendszer, böngésző típusa stb). Az adatmentésnek elsősorban technikai jellegű célja van, a rendszer folyamatos működéséhez elengedhetetlen. Az adatrögzítés további célja, felhasználói szokások elemzése, látogatottsági statisztikák készítése, mely a magasabb színvonalú kiszolgáláshoz nyújt segítséget. Az elemzés során felmerült adatokat más információkkal nem kötjük össze, a felhasználó személyének azonosítására nem törekszünk. Az érintettek köre, a weboldalt látogató valamennyi felhasználó. Az adatkezelés időtartama, törlésének határideje: Az állandó cookie-k fájlként tárolódnak számítógépén, vagy mobil eszközén legfeljebb 12 hónapra. Az átmeneti cookie-k eltűnnek, ha bezárja az oldalt. 

Az ice-star.hu címen elérhető portál „Html” kódja az Ice-Star Kft.-től független, külső szerverről érkező és külső szerverre mutató hivatkozásokat tartalmaz. E hivatkozások szolgáltatói az ő szerverükre történő közvetlen kapcsolódás miatt felhasználói adatokat képesek gyűjteni. 

A weboldal látogatottsági adatait a Google Analytics szolgáltatás igénybevételével méri a szolgáltató. A szolgáltatás használata során adatok kerülnek továbbításra. A továbbított adatok az érintett azonosítására nem alkalmasak. A Google adatvédelmi elveiről bővebb információ itt olvasható: http://www.google.hu/policies/privacy/ads/

Facebook oldalunkon az Ön regisztrált neve, és nyilvános profilképe jelenik meg, ha Ön regisztrált a Facebookon és lájkolta a weboldalt. Facebook oldalunkon  a webáruház egyes tartalmi elmeinek, termékeinek, akcióinak, vagy magának a weboldalnak a megosztása illetve lájkolása zajlik. Az érintettek önkéntesen járulnak hozzá az adataik kezeléséhez a Facebook.com weboldalon. Az adatok forrásáról, kezeléséről, és átadási módjáról a törlési, módosítási lehetőségekről itt tájékozódhat:
http://www.facebook.com/about/privacy/

Az ice-star.hu oldal szolgáltatásainak igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezni a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. (Eszközök/Beállítások menü, általában az Adatvédelem menüpont beállításai alatt. ) Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak.

Hírlevél

Hírleveleinkben tájékoztatást nyújtunk az aktuális információkról, termékekről, új funkciókról, valamint ezen e-mail leveleink gazdasági reklámot is tartalmazhatnak . Hírlevélre való feliratkozás nem a regisztráció része, az külön ablakban jelenik meg. A hírlevélre történő feliratkozás önkéntes, kifejezett hozzájárulás a direkt marketing megkeresésekre e-mailben. A hírlevél feliratkozáshoz a keresztnév, vezetéknév és az e-mail cím megadása szükséges, valamint tárolásra kerül a feliratkozás dátuma is (év,hónap,nap,óra,perc). 

A web áruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat az ice-Star Kft. bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem adja ki, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá bármikor kérhető az rendeles@ice-star.hu e-mail címen. Az adatok törlésének határideje: hozzájárulás visszavonásáig.

Adatvédelmi jogai:

Ha kérdése, kérése, vagy aggálya merült fel személyes adatainak kezelésével kapcsolatban:

nem akarja, hogy a jövőben kapcsolatba lépjünk Önnel,

szeretne egy másolatot a személyes adatokból, amiket nyilvántartunk Önről,

szeretné, ha kijavítanánk, frissítenénk vagy törölnék személyes adatait a nyilvántartásunkból,

személyes adataival való visszaélést kíván bejelenteni.

Kérésének megoldásában segítségére leszünk, ehhez adja meg teljes nevét és adatait írásban, az rendeles@ice-star.hu e-mail címen. Megkeresésére a lehető leghamarabb, de legfeljebb 30 napon belül válaszolunk.

Ön tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen, a 2011.évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvény 21§-a értelmében. Az Ice-Star Kft. a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb határidőn belül, de legfeljebb 15 napon belül megvizsgálja, annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz és a döntésről írásban tájékoztatja. Ha az érintett az adatkezelőnek a  meghozott döntésével nem ért egyet, illetve ha az adatkezelő a határidőt elmulasztja, az érintett - a döntés közlésétől, illetve a határidő utolsó napjától számított 30 napon belül - a 22. §-ban meghatározott módon bírósághoz fordulhat.

Az adatkezelő esetleges jogsértése ellen panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C. Levelezési cím: 1530 Budapest, Postafiók: 5. Telefon: +36 -1-391-1400 Fax: +36-1-391-1410 E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja az Ice-Star Kft. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

Az információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy az Ice-Star Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.ice-star.hu oldalainak tartalmát és kialakítását nemzetközi-, és a magyar törvények egyaránt védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a web-áruházunkban regisztrálja magát, vagy regisztráció nélküli megrendelést ad le, úgy az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

 • A szolgáltató neve:                                Ice-Star Kft.
 • A szolgáltató székhelye:                          H-4030 Debrecen, Szabó Kálmán u.47.
 • A szolgáltató telephelye:                          H-4030 Debrecen, Galamb utca 6. TÉRKÉP!
 • A szolgáltató cégjegyzékszáma:               09-09-004999
 • A szolgáltató adószáma:                          11552886-2-09
 • Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Hajdú-Bihar Megyei Bíróság, mint cégbíróság
 • A szolgáltató telefonszáma:                     +36-52/470-647
 • A szolgáltató e-mail címe:                       rendeles@ice-star.hu 
 •  A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: rendeles@ice-star.hu
 • Adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-81627/2014; NAIH-81628/2014

A szerződés nyelve: magyar

Tárhely-szolgáltató adatai:

 • INF-GROUP Kft, 4030 Debrecen, Lahner u. 4/A 2.a .
 • Mobil telefon: 30/488-4881
 • Telefon / fax: 52/415-391
 • e-mail:info@infgroup.hu

 Felelősség korlátozás

Az Ice-Star Kft. fenntartja magának a jogot, hogy jelen szabályzaton bármikor indoklás és külön értesítés nélkül egyoldalúan módosításokat végezzen. A módosított szabályzat az Interneten való közzététele napjától érvényes.

Egyéb rendelkezések

A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól: pl. színek eltérhetnek a valós színektől a különböző monitor fajták és beállítások miatt.

Ha bármilyen egyéb kérdése merűlne fel, jelezze azt felénk a rendeles@ice-star.hu címen!

Jelen ÁSZF kiadásának helye, ideje:
Debrecen, 2015.11.03.

 

 • Comfee
 • Daikin
 • MDV
 • Muepro
 • SIG__Logo
 • egyeb
 • fisher
 • fujitsu
 • galletti
 • gree
 • hd
 • hilti
 • lg
 • midea
 • milwaukee
 • nord
 • panasonic
 • samsung
 • toshiba

A www.icestar.hu webáruházának felületén süti (cookie) fájlokat használ. Ezeket a fájlokat az Ön gépén tárolja a rendszer. A cookie-k személyek azonosítására nem alkalmasak, szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK